Om | GPower - Førende inden for test- og målesystemer til industrien (2024)

HomeOmOm GPower

Lær os bedre at kende

Om | GPower - Førende inden for test- og målesystemer til industrien (1)

Om | GPower - Førende inden for test- og målesystemer til industrien (2)

Førende inden for test og måling

Har I brug for assistance inden for test og måling? Det kunne være udvikling af måle- og dataopsamlingssystemer eller testsystemer til kvalitetssikring af nye produkter.

Hos GPower er vi Nordens førende eksperter inden for udvikling af nyskabende og omkostningsminimerende test- og målesystemer til industrien.

Let’s Test & Measure the World’s Systems. Faster. Easier. Smarter.

Gå til produkter

Idéen bag GPower er at skabe modulære og skalerbare softwareløsninger vha. minimal brug af ny kildekode. En tilgang, som har gjort os til Nordens foretrukne udviklingspartner inden for test- og måleprojekter til industrien.

Læs historien bag

Why?

Udvikling af nyskabende og omkostningsminimerende test- og målesystemer

Løsninger

Vi udvikler specialiserede industriløsninger inden for test, måling og styring

Partnerskab

Et mangeårigt, strategisk partnerskab med NI (National Instruments)

Brancher

Mange års erfaring med alt fra energi- og maskinindustrien til elektronikindustrien

Konceptet

Med en modulær tilgang bevæger vi os væk fra dyre instrumenter og evighedsprojekter

Certificeringer

Blandt de teams i Europa med flest certificeringer inden for LabVIEW og TestStand

Højere kvalitet

Med afsæt i et standardiseret, men samtidig modulært system, der består af basisbiblioteker og velafprøvede moduler, kan vi levere løsninger af højeste kvalitet.

Lavere omkostninger

I mange tilfælde leverer vi løsninger, som kun består af 20-30% ny kildekode, hvilket resulterer i lavere omkostninger.

Kortere udviklingstid

Ved at genbruge elementer fra ’Projekt A’ og ’Projekt B’ i ’Projekt C’ forkorter vi udviklingstiden markant i forhold til at udvikle softwaren fra bunden hver gang.

Større fleksibilitet

Da vi selv definerer softwaren, kan vi nemt og hurtigt tilpasse jeres instrumenter eller systemer, ligesom vi også løbende kan udvikle dem ud fra jeres behov.

Fordelen ved modulær software

Vi bevæger os væk fra traditionelle instrument- og systemløsninger inden for test, måling og styring.

Se vores produkter

Mission

Vores mission er at levere nyskabende og omkostningsminimerende test- og målesystemer af højeste kvalitet. Derudover ønsker vi at gøre op med dyre evighedsprojekter inden for test, måling og styring. Hvorfor? Fordi vi vil udbrede avanceret instrumentering til industrien, så også små og mellemstore virksomheder har budget til måleinstrumenter, signalgeneratorer og controllere af højeste kvalitet.

De stoler allerede på os

Om | GPower - Førende inden for test- og målesystemer til industrien (3)
Om | GPower - Førende inden for test- og målesystemer til industrien (4)
Om | GPower - Førende inden for test- og målesystemer til industrien (5)
Om | GPower - Førende inden for test- og målesystemer til industrien (6)
Om | GPower - Førende inden for test- og målesystemer til industrien (7)
Om | GPower - Førende inden for test- og målesystemer til industrien (8)
Om | GPower - Førende inden for test- og målesystemer til industrien (9)
Om | GPower - Førende inden for test- og målesystemer til industrien (10)
Om | GPower - Førende inden for test- og målesystemer til industrien (11)
Om | GPower - Førende inden for test- og målesystemer til industrien (12)
Om | GPower - Førende inden for test- og målesystemer til industrien (13)
Om | GPower - Førende inden for test- og målesystemer til industrien (14)
Om | GPower - Førende inden for test- og målesystemer til industrien (15)
Om | GPower - Førende inden for test- og målesystemer til industrien (16)
Om | GPower - Førende inden for test- og målesystemer til industrien (17)
Om | GPower - Førende inden for test- og målesystemer til industrien (18)
Om | GPower - Førende inden for test- og målesystemer til industrien (19)
Om | GPower - Førende inden for test- og målesystemer til industrien (20)
Om | GPower - Førende inden for test- og målesystemer til industrien (21)
Om | GPower - Førende inden for test- og målesystemer til industrien (22)
Om | GPower - Førende inden for test- og målesystemer til industrien (23)

NI certiceringer & anerkendelser

LabVIEW

+0

TestStand

+0

Højeste certificerings-gennemsnit i Danmark

Udover at være blandt de teams i Europa med flest certificeringer inden for LabVIEW og TestStand, der begge er softwareprodukter fra NI (National Instruments), er vi også det team i Danmark med det højeste certificeringsgennemsnit.

Samtidig er vi også det eneste team, hvor alle udviklere er certificeret i både LabVIEW og TestStand. Certificeringer, som desuden bliver understøttet af, at vi har intet mindre end tre LabVIEW Champions.

  • Certified LabVIEW Developers & Architects
  • Certified TestStand Developers & Architects
  • Certified Professional Instructor
  • LabVIEW Champions

Hvad siger vores kunder?

Med ProFactory har vi fået et komplet system til at teste vores generatorer til vindmøller. Mens vi tidligere havde udfordringer med automatiske tests i forhold til systemfleksibilitet og repeterbare måleresultater, har GPower udviklet et sikkert og modulært testsystem, hvor vi nemt og hurtigt kan udskifte vores instrumenter, mens vi fortsat laver helt præcise målinger. GPower er en kompetent og foretrukken leverandør, som – udover at være førende eksperter indenfor test og måling – også formår at håndtere projektstyring i forhold til alt fra tidsplaner og budgetter til underleverandører.

Siemens GamesaRoar Poulsen

Vi valgte GPower til at udvikle et måle- og dataopsamlingssystem, som vi skulle bruge til at validere vores beregningsmodeller for at optimere vores vindmøller. Et krav til systemet var blandt andet, at det skulle kunne måle vingedynamik på vingelængder op til 80 meter. Derudover skulle det også kunne sende måleresultater videre til vores dataopsamlingssystem, hvilket GPower har leveret til fulde. Vi vil klart anbefale GPower til andre, som har brug for eksperter til nytænkende udviklingsprojekter inden for test og måling.

VestasRasmus Vistisen

Der er kommet en del flere elektroniske komponenter i produktionen, som skal kvalitetssikres. GPower var hurtig til at sætte sig ind i opgaven. Vi sparrede omkring opgaveløsning, og fik sat rammerne for et professionelt samarbejde.GPower har lavet et robust testsystem, der giver værdi udover blot at fange defekter. Selv sparringen undervejs har været lærerig. I enkelte tilfælde har GPower bragt egne specialister ind i projektet til et par timers problemløsning, som ville have kostet os dagevis af arbejde. Vi vil helt klart anbefale GPower til andre, som vil hurtigt fremad.

NilfiskLasse Wachmann

Selvom vi i udgangspunktet foretrækker at klare opgaverne in-house, er GPower vores foretrukne samarbejdspartner, når vi skal bruge eksperter inden for LabVIEW og TestStand.Vi har for eksempel haft brug for assistance til implementering af specifikke testsekvenser og udvikling af komplekse testløsninger til vores produktionstest, som GPower har leveret til fulde. Derudover har de også altid været vores livline i forbindelse med indkøring af nyt testudstyr og generelle softwareopdateringer. Vi anbefaler gerne GPower til andre, som har brug for test- og måleeksperter til både små og store softwareprojekter, som man enten ikke har tiden eller ressourcerne til.

CobhamTorben Krogsgaard

Vi har i mange år haft et stærkt partnerskab med GPower i forbindelse med udviklingen af vores Hardware-in-the-loop-simulatorer. Foruden at være førende eksperter inden for LabVIEW, er GPower også yderst kompetente, hvad angår rådgivning og sparring. GPower har gennem årene leveret mange fremtidssikrede løsninger til os, og vi anbefaler klart GPower til andre, der er på udkig efter LabVIEW-udvikling af højeste kvalitet.

Siemens GamesaCasper Bruun Jensen

Vi valgte GPower grundet deres ekspertise inden for LabVIEW-baseret programmering. De var hurtige til at forstå vores specifikke behov, og udviste en enorm fleksibilitet i forhold til at efterkomme vores ønsker. GPower har været hurtige og præcise i deres kommunikation fra dag ét – både før og under samarbejdet.GPower hjalp os med at løse vores programmeringsmæssige udfordringer, mens de også lærte os nye aspekter af LabVIEW-baseret programmering. Samarbejdet med GPower har været nemt, lærerigt og effektivt. Vi kan varmt anbefale GPower.

Fida BiosystemsHenrik Jensen

Jeg kontaktede GPower, fordi vi oplevede fejl på vores eksisterende TestStand-sekvenser, efter vi havde konverteret vores testsystem fra LabVIEW 2014 og TestStand 2014 til hhv. LabVIEW 2018 og TestStand 2017.Ved hjælp af Remote Support fra GPower kunne de nemt og hurtigt hjælpe os med at løse problemet ved at lave en opkobling til vores produktionsmaskiner gennem TeamViewer. Vi fik hurtigt styr på fejlen, og de hjalp os herefter videre i konverteringsprocessen. Vi anbefaler klart GPower til andre, der har brug for LabVIEW- eller TestStand-eksperter her-og-nu, men også på den lange bane.

DPA MicrophonesJimmy Ørsted

Vi kontaktede GPower, da vores produktionstest skulle udvides med nye LabVIEW-funktioner til test af nye produktvarianter i vores system. Hvor vi tidligere kun var i stand til at udføre meget simple tests, er disse nu fleksible, idet vi f.eks. både kan gentage og starte tests med forskellige parametre. Fra forespørgsel til levering løste GPower opgaven let, hurtigt og uden nedetid. Desuden behøvede de ikke at fjerne instrumenterne fra vores produktionslinje for at løse opgaven, da de kunne få adgang til vores system ved hjælp af fjernstyring. Vi anbefaler klart GPower til andre, der har brug for professionel LabVIEW-assistance.

Schneider ElectricZakaria Mazouni

Hvem er med på holdet?

Teamet bag

Gabriel Avenia

Software Engineer - Bachelor of Engineering in Electronics

Jeppe Langeland

Systems Engineer - PhD in Physics

Kasper Friang Larsen

Systems Engineer - B.Sc.Eng. Electronics

Heino Holm

Systems Engineer - Electronic Engineer

Danny Halskov Birkmose

Systems Engineer - M.Sc. Physics

Jeppe Lohse

Systems Engineer - M.Sc.Eng. Photonics

Aske Rolighed Thorsen

Systems Engineer - M.Sc. Physics

Jesper Kjær Sørensen

Systems Engineer - M.Sc.Eng. EMSD

Marck Holm Hansen

Tech Lead - B.Sc.Eng. Electronics

Kåre Juul Kirkegaard

Tech Lead - B.Sc.Eng. Electronics

Jens Christian Andersen

Senior Specialist - B.Sc.Eng. Electronics

Gabrielle Bro Øe Svendsen

Kommunikationsansvarlig

Rasmus Skov

Forretningsudviklingsdirektør

Steen Secher Schmidt

Teknisk direktør

Martin Boje

Direktør

Om | GPower - Førende inden for test- og målesystemer til industrien (24)

Om | GPower - Førende inden for test- og målesystemer til industrien (25)

Hvad siger vores partner NI?

“The world needs engineers now more than ever. Whether testing the products we use in our daily lives or building solutions to protect and optimize our renewable energy sources, NI Partners help customers realize the possible.

GPower, one of our system integrators in Denmark, helps NI customers meet these engineering challenges through developing high-quality, cost-effective test and measurement systems based on NI technology. Working on complex development challenges that production facilities, research and development organizations, and laboratories are facing today, GPower uses their expertise in NI LabVIEW and TestStand software platforms to help customers innovate and develop solutions that can benefit the energy and production industries of tomorrow” – Kristoffer Iversen.

Hvilke brancher beskæftiger vi os med?

Et overblik

Energi
Transport
Maskiner
Forsvar
Akademia
Produktion
Robotter
Mediko

Navnet GPower udspringer af programmeringssproget G, hvor LabVIEW, som er vores primære værktøj, fungerer som selve editoren. GPower udspringer desuden af en overbevisning om, at markedsstandarden hidtil har været for dyr og for tidskrævende i forbindelse med udvikling og implementering af software og hardware til måling og test i industriregi – en historie, du kan læse mere om i Historien bag GPower.

– Tomorrow’s Industries, Today

Historien bag

Den korte fortælling

Om | GPower - Førende inden for test- og målesystemer til industrien (26)

Hvordan det hele begyndte

Grundlægger Steen Secher Schmidt skabte GPower i 2012 med ønsket om at ændre tankegangen, han så som fremherskende i branchen. I hans optik var den gængse praksis at sælge så mange konsulenttimer som muligt i stedet for at sikre kunderne kvalitetsløsninger til en god pris.

Steen omsatte sin ambition til virkelighed ved at bruge dag og nat på at udvikle en modulær basis-software med mulighed for at genbruge og tilpasse software-elementer fra tidligere projekter. Alt sammen med det formål at lave kvalitetsinstrumenter til en bedre pris for at øge tilgængeligheden for også små og mellemstore virksomheder, hvilket skulle vise sig at blive en revolution i branchen.

Tanken var at gøre instrumenterne op mod 80 procent færdige allerede ved designstart i stedet for at starte fra bunden hver gang. For som Steen plejer at udtrykke det, så har tendensen tidligere været, at kunder ikke kommer langt trods store regninger, da elementer fra ’Projekt A’ og ’Projekt B’ ikke bruges i ’Projekt C’. Softwaren udvikles derimod fra bunden hver gang, hvilket både er dyrt, tidskrævende og sjældent godt.

2012

2016

Om | GPower - Førende inden for test- og målesystemer til industrien (27)

Ny strategi

Alt imens GPower voksede støt i både antallet af medarbejdere og projekter, så skete vokseværket primært i forbindelse med konsulentarbejde, hvilket resulterede i, at der ikke var den tiltænkte tid til udvikling af egne produkter.

Som konsekvens af denne udvikling kunne Steen se, at der var behov for forandring, hvis han og resten af teamet skulle nå i mål med visionen om egne produkter. Steen beslu*ttede derfor at tage en spiller mere med på holdet i form af den erfarne leder og erhvervsmand Martin Boje, der i august 2017 tiltrådte stillingen som direktør hos GPower.

Om | GPower - Førende inden for test- og målesystemer til industrien (28)

Nye faciliteter

Med Martin ved roret til at varetage de administrative opgaver og styre de strategiske beslu*tninger blev det muligt at frigøre Steens kompetencer til ny og spændende produktudvikling. Derudover blev det også muligt at tænke nye tanker om GPowers eksistensgrundlag – tanker, som blandt andet handlede om at gøre op med dyre evighedsprojekter. Men for at det kunne lade sig gøre, krævede det mere mandskab og dermed også nye faciliteter.

I slu*tningen af 2017 flyttede GPower derfor i nye lokaler, som både gjorde det muligt at udvide medarbejderstaben og få plads til produktudvikling. Foruden at flytningen havde en fysisk betydning i forhold til det fremtidige fokus på både projekter og produkter, så havde den samtidig en mental betydning i forhold til at understøtte GPowers rejse de næste mange år.

2017

2020

Om | GPower - Førende inden for test- og målesystemer til industrien (29)

Lancering af nye produkter

Udover at vækste i antallet af medarbejdere har GPower siden 2017 haft strategisk fokus på at udvide og modne deres produktportefølje. En prioritering, som har resulteret i en langt bredere pallette af produkter inden for test og måling.

GPower startede med at lancere ProFactory, som er et modulært og skalerbart testsystem til testafvikling. I takt med efterspørgslen har de nu bevæget sig ind på endnu flere markeder med produkter inden for UV-verificering, IO-Link og dynamiske konstruktioner.

Interesseret i at høre mere om GPower?

Ring eller skriv til os

Kontakt

Om | GPower - Førende inden for test- og målesystemer til industrien (30)

Om | GPower - Førende inden for test- og målesystemer til industrien (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Duncan Muller

Last Updated:

Views: 6153

Rating: 4.9 / 5 (79 voted)

Reviews: 94% of readers found this page helpful

Author information

Name: Duncan Muller

Birthday: 1997-01-13

Address: Apt. 505 914 Phillip Crossroad, O'Konborough, NV 62411

Phone: +8555305800947

Job: Construction Agent

Hobby: Shopping, Table tennis, Snowboarding, Rafting, Motor sports, Homebrewing, Taxidermy

Introduction: My name is Duncan Muller, I am a enchanting, good, gentle, modern, tasty, nice, elegant person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.